Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of emulsifiers on the optimization of processing parameters of refining milk chocolate in the ball mill
Назив: Influence of emulsifiers on the optimization of processing parameters of refining milk chocolate in the ball mill
Uticaj emulgatora na dobijanje optimalnih parametara proizvodnje mlečne čokolade u kugličnom mlinu
Аутори: Pajin, Biljana  ; Zarić, Danica  ; Dokić, Ljubica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Omorjan, Radovan ; Lončarević, Ivana  
Година: 2011
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 42 str. 101-110
DOI: 10.2298/APT1142101P
Scopus-ID: 2-s2.0-84858319808
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899965
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12556
Извор метаподатака: Migracija
(Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

12
SCOPUSTM
5
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.