Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of emulsifiers on the optimization of processing parameters of refining milk chocolate in the ball mill
Назив: | Influence of emulsifiers on the optimization of processing parameters of refining milk chocolate in the ball mill Uticaj emulgatora na dobijanje optimalnih parametara proizvodnje mlečne čokolade u kugličnom mlinu |
Аутори: | Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Dokić, Ljubica ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Omorjan, Radovan ; Lončarević, Ivana | Година: | 2011 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 42 str. 101-110 | DOI: | 10.2298/APT1142101P | Scopus-ID: | 2-s2.0-84858319808 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899965 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/12556 |
Извор метаподатака: | Migracija (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.