Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of composition of whey beverages based on the particular sensory parameters
Назив: Optimization of composition of whey beverages based on the particular sensory parameters
Аутори: Đurić, Mirjana  ; Carić, Marijana  ; Milanović, Spasenija ; Raič, Jelisaveta; Tekić, Miodrag  ; Iličić, Mirela  
Година: 2004
Публикација: Proceedings / International Dairy Symposium: Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, May 24-28, 2004
Издавач: Isparta: Süleyman Demirel University, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 106-109
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901017
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.