Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of composition of whey beverages based on the particular sensory parameters
Назив: | Optimization of composition of whey beverages based on the particular sensory parameters | Аутори: | Đurić, Mirjana ; Carić, Marijana ; Milanović, Spasenija ; Raič, Jelisaveta; Tekić, Miodrag ; Iličić, Mirela | Година: | 2004 | Публикација: | Proceedings / International Dairy Symposium: Recent Development in Dairy Science and Technology, Isparta, May 24-28, 2004 | Издавач: | Isparta: Süleyman Demirel University, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 106-109 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901017 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.