Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory of evaluation of traditional bread in Vojvodina
Назив: Sensory of evaluation of traditional bread in Vojvodina
Аутори: Pestorić, Mladenka; Pojić, Milica; Mastilović, Jasna; Šimurina, Olivera  ; Tasić, Tatjana; Živančev, Dragan  ; Šoronja-Simović, Dragana
Година: 2008
Публикација: Food processing, quality & safety
ISSN: 1821-0554 Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. Vol. 35 br. no. 3 str. str. 99-111
VBS COBISS: 267561223
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/267561223#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901852
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.