Rezultati

eNauka >  Rezultati >  OMPARATIVE ANALYSIS OF FOOD QUALITY AND SERVICE QUALITY IMPACT ON THE OVERALL SATISFACTION OF GUESTS RATING RESTAURANTS AT TRIPADVISOR
Naziv: OMPARATIVE ANALYSIS OF FOOD QUALITY AND SERVICE QUALITY IMPACT ON THE OVERALL SATISFACTION OF GUESTS RATING RESTAURANTS AT TRIPADVISOR
Autori: M. Knežević  ; B. Živadinović
Godina: 2024
Publikacija: TEME - časopis za društvene nauke
ISSN: 1820-7804 Teme Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: str. 243-259
DOI 10.22190/TEME230904013K
URI: http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/9900
http://teme2.junis.ni.ac.rs/index.php/TEME/article/view/1853
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/920079
URL: http://teme2.junis.ni.ac.rs/index.php/TEME/article/view/1853
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.