Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of storage conditions on the instrumental colour of buckwheat products for meat industry applications
Назив: Impact of storage conditions on the instrumental colour of buckwheat products for meat industry applications
Uticaj uslova skladištenja na instrumentalnu boju proizvoda od heljde za primenu u industriji mesa
Аутори: Rakić, Radojica; Petričević, Maja; Keškić, Tanja; Đurović, Sanja  ; Kulić, Gordana; Stamenić, Tamara; Pisinov, Boris  
Година: 2024
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : Institut za stočarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 1 str. 77-85
URI: https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1274
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/922751
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200010 (Institut za zaštitu bilja i životnu sredinu, Beograd)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца