Резултати

еНаука >  Резултати >  Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing
Назив: Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing
Аутори: Pavlović, Marija  ; Slavić, Marinela Šokarda  ; Kojić, Milan  ; Margetić, Aleksandra  ; Ristović, Marina  ; Drulović, Nenad  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2024
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 456 str. 140030
DOI 10.1016/j.foodchem.2024.140030
Scopus-ID 2-s2.0-85196522546
PMID: 38909459
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/888
https://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/888
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923016
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7734
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Kojić, Milan
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.