Резултати

еНаука >  Резултати >  Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing
Назив: Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing
Аутори: Pavlović, Marija  ; Slavić, Marinela Šokarda  ; Kojić, Milan  ; Margetić, Aleksandra  ; Ristović, Marina  ; Drulović, Nenad  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2024
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 456 str. 140030
DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.140030
WoS-ID: 001345694200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85196522546
PMID: 38909459
URI: https://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/888
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/888
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923016
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7734
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-66/2024-03/200026, 451-03-65/2024-03/200168, 451-03-66/2024-03/200177]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
(Preuzeto iz CrossRef-a) Kojić, Milan
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

3
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.