Резултати
еНаука >
Резултати >
Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing
Назив: | Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing | Аутори: | Pavlović, Marija ; Slavić, Marinela Šokarda ; Kojić, Milan ; Margetić, Aleksandra ; Ristović, Marina ; Drulović, Nenad ; Vujčić, Zoran | Година: | 2024 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 456 str. 140030 | DOI : | 10.1016/j.foodchem.2024.140030 | Scopus-ID : | 2-s2.0-85196522546 | PMID: | 38909459 | URI: | http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/888 https://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/888 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923016 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7734 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Kojić, Milan | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
1
SCOPUSTM
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.