Резултати
еНаука >
Резултати >
Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Unveiling novel insights into Bacillus velezensis 16B pectin lyase for improved fruit juice processing | Аутори: | Pavlović, Marija; Slavić, Marinela Šokarda; Kojić, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | str. 140030-140030 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2024.140030 | URI: | http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/888 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923016 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Kojić, Milan | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.