Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of different extraction methods on the content of trypsin inhibitors in common bean pods
Naziv: Effect of different extraction methods on the content of trypsin inhibitors in common bean pods
Autori: Sinkovič, Lovro; Hasanaklou, Hourieh Tavakoli; Pipan, Barbara; Meglič, Vladimir; Ilić, Aleksandra  ; Uhlarik, Ana  ; Sinjushin, Andrey  ; Ignjatov, Maja  ; Nagl, Nevena  
Godina: 2024
Publikacija: Book of Abstracts, 13th International Symposium on Agricultural Sciences “AgroReS 2024”, 27-30 May 2024, Trebinje, Bosnia and Herzegovina
Izdavač: Banja Luka : University of Banja Luka, Faculty of Agriculture
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-99938-93-98-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 90-90
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4740
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926173
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca