Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial potential of oregano, winter savory and french marigold essential oils, in vitro and on fresh meat
Назив: | Antimicrobial potential of oregano, winter savory and french marigold essential oils, in vitro and on fresh meat | Аутори: | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lazarević, Darko; Bulut, Sandra ; Kravić, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav | Година: | 2022 | Публикација: | CEFood Congress Book / 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment (CEFood 2022), Čatež ob Savi, September 27-30, 2022 | Издавач: | Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-961-95942-0-9 Претражи идентификатор | Колација: | str. 169-169 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933953 | URL: | https://peter-raspor.eu/wp-content/uploads/2022/10/Knjiga-splet.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šojić, Branislav | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.