Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of european surveillance and control programs for Salmonella in broiler and Turkey chains
Назив: Comparison of european surveillance and control programs for Salmonella in broiler and Turkey chains
Аутори Cota, Joao B; ...; Blagojevic, Bojan J  ; ...; (broj, koautora 18)
Година: 2024
Публикација: FOOD CONTROL
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 165 str. 110656-110656
DOI: 10.1016/j.foodcont.2024.110656
WoS-ID: 001260299900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85196656765
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/939450
Пројекат: Portuguese Foundation for Science and Technology (FCT) [UIDB/00276/2020]
Portuguese Foundation for Science and Technology (FCT) [UIDB/00772/2020]
Estonian Research Council [PRG 1441]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.