Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of european surveillance and control programs for Salmonella in broiler and Turkey chains
Назив: | Comparison of european surveillance and control programs for Salmonella in broiler and Turkey chains | Аутори ![]() | Cota, Joao B; ...; Blagojevic, Bojan J ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | FOOD CONTROL | ISSN: | 0956-7135![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 165 str. 110656-110656 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2024.110656 | WoS-ID: | 001260299900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85196656765 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/939450 | Пројекат: | Portuguese Foundation for Science and Technology (FCT) [UIDB/00276/2020] Portuguese Foundation for Science and Technology (FCT) [UIDB/00772/2020] Estonian Research Council [PRG 1441] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.