Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory Evaluation of Prototypes of Novel Dishes and Recipes Based on Underutilized Foods
Назив: Sensory Evaluation of Prototypes of Novel Dishes and Recipes Based on Underutilized Foods
Аутори: Ranić, Marija  ; Knez, Marija  ; Milešević, Jelena  ; Vidović, Nevena  ; Stevanović, Vuk  ; Kadvan, Agneš; Gurinović, Mirjana  
Година: 2024
Публикација: Proceedings
Издавач: Basel, Switzerland : Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI)
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 91 br. 1 str. 378-378
DOI: 10.3390/proceedings2023091378
URI: http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1533
https://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1533
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/940651
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200015 (Univerzitet u Beogradu, Institut za medicinska istraživanja)
European Union’s Horizon 2020 research and innovation program under Grant Agreement. 101000499
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца