Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of Enzymatically Derived Blackcurrant Extract as Cosmetic Ingredient—Antioxidant Properties Determination and In Vitro Diffusion Study
Назив: Assessment of Enzymatically Derived Blackcurrant Extract as Cosmetic Ingredient—Antioxidant Properties Determination and In Vitro Diffusion Study
Аутори: Petrov Ivanković, Anja  ; Ćorović, Marija  ; Milivojević, Ana  ; Blagojević, Stevan  ; Radulović, Aleksandra  ; Pjanović, Rada  ; Bezbradica, Dejan  
Година: 2024
Публикација: Pharmaceutics
ISSN: 1999-4923 Pharmaceutics Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 9 str. 1209
DOI: 10.3390/pharmaceutics16091209
WoS-ID: 001323514400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85205132192
PMID: 39339245
PMCID: PMC11435148
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7660
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7660
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/940752
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
PrIntPrEnzy - Prebiotics for functional food and bioactive cosmetics produced in intensified enzymatic processes
TwinPrebioEnz - Twinning for intensified enzymatic processes for production of prebiotic-containing functional food and bioactive cosmetics
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца