Назив: | Assessment of Enzymatically Derived Blackcurrant Extract as Cosmetic Ingredient—Antioxidant Properties Determination and In Vitro Diffusion Study |
Аутори: | Petrov Ivanković, Anja ; Ćorović, Marija ; Milivojević, Ana ; Blagojević, Stevan ; Radulović, Aleksandra ; Pjanović, Rada ; Bezbradica, Dejan  |
Година: | 2024 |
Публикација: | Pharmaceutics |
ISSN: | 1999-4923 Pharmaceutics Претражи идентификатор |
Издавач: | MDPI |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 16 br. 9 str. 1209 |
DOI: | 10.3390/pharmaceutics16091209 |
WoS-ID: | 001323514400001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85205132192 |
PMID: | 39339245 |
PMCID: | PMC11435148 |
URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7660 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7660 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/940752 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) PrIntPrEnzy - Prebiotics for functional food and bioactive cosmetics produced in intensified enzymatic processes TwinPrebioEnz - Twinning for intensified enzymatic processes for production of prebiotic-containing functional food and bioactive cosmetics |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |