Назив: | The effects of using different non-conventional protein sources on the activity of antioxidant enzymes in the common carp |
Аутори: | Marjanović, Stefan ; Belošević, Spasoje; Stanković, Marko ; Vidosavljević, Strahinja ; Stojkov, Viktor ; Vranković, Jelena ; Marković, Zoran  |
Година: | 2024 |
Публикација: | International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 1, Novi Sad, Srbija, 2024, 15. okt - 15. okt |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 172-172 |
URI: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/7432 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945709 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS// |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Vidosavljević, Strahinja |
М-категорија: | |