Резултати

еНаука >  Резултати >  Improving Juice Processing Quality and Efficiency with a Novel Pectin Lyase
Назив: Improving Juice Processing Quality and Efficiency with a Novel Pectin Lyase
Аутори: Pavlović, Marija  ; Ristović, Marina  ; Drulović, Nenad  ; Šokarda Slavić, Marinela  ; Vujčić, Zoran  ; Margetić, Aleksandra  ; Stojanović, Sanja  
Година: 2024
Публикација: 3rd European Sample Preparation Conference and 2nd Green and Sustainable Analytical Chemistry Conference, Book of Abstracts; September 15-18, 2024; Chania, Crete, Greece
Издавач: Technical University of Crete
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-618-5558-09-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 184-184
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/948285
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/8067
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6898
Пројекат: "Seed Research Grant" for young scientists
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.