Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage
Назив Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage
Аутори: Ćirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić Petronijević, Jovanka  ; Paunović, Dragana ; Mirjana Demin  
Година: 2024
Публикација: V International congress “Food technology, quality and safety”, 16-18 October 2024, Novi Sad, Republic of Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/951694
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e-PROCEEDINGS-FoodTech2024-1.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Ćirković, Aleksandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.