Резултати
еНаука >
Резултати >
Total phosphorus content in meat products on the market of the Republic of Serbia and regulatory compliance

Назив: | Total phosphorus content in meat products on the market of the Republic of Serbia and regulatory compliance | Аутори: | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Belgrade-Zemun : Institut for animal husbandry | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 40 br. 2 str. 169-176 | DOI: | 10.2298/BAH2402169P | URI: | https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1409 https://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/1030 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/957096 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |