Резултати

еНаука >  Резултати >  Technological and functional properties of different varieties of quinoa flour (Chenopodium quinoa Will.)
Назив: Technological and functional properties of different varieties of quinoa flour (Chenopodium quinoa Will.)
Аутори: Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Pejić, Lazar  ; Stevanović, Milica  ; Ćirković, Aleksandra  ; Rabrenović, Biljana  
Година: 2023
Публикација: Inovacije u ratarskoj i povrtarskoj proizvodnji, Book of Abstracts ) (pp. 82). 12th-13th October 2023, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Остало
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/971237
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Ćirković, Aleksandra
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.