Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources.
Назив : | Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources. | Аутори: | Marjanović, Stefan |
Година: | 2023 | Публикација: | Book of Abstracts of International Conference on Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists | Издавач: | UNIVERSITY OF BELGRADE, FACULTY OF TECHNOLOGY AND METALLURGY Karnegijeva 4, Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7401-389-2 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 67 | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7284 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973560 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |