Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources.
Naziv : | Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources. | Autori: | Marjanović, Stefan |
Godina: | 2023 | Publikacija: | Book of Abstracts of International Conference on Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists | Izdavač: | UNIVERSITY OF BELGRADE, FACULTY OF TECHNOLOGY AND METALLURGY Karnegijeva 4, Belgrade | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7401-389-2 Pretraži identifikator |
Kolacija: | str. 67 | URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7284 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973560 |
Projekat: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |