Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources.
Naziv Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources.
Autori: Marjanović, Stefan  ; Stanković, Marko  ; Belošević, Spasoje  ; Golubović, Vukosav  ; Dobričić, Aleksandra; Marković, Zoran; Ilić, Petar
Godina: 2023
Publikacija: Book of Abstracts of International Conference on Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists
Izdavač: UNIVERSITY OF BELGRADE, FACULTY OF TECHNOLOGY AND METALLURGY Karnegijeva 4, Belgrade
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7401-389-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 67
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7284
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973560
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca