Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources.
Назив Sensory evaluation of baked Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed different non-conventional protein sources.
Аутори: Marjanović, Stefan  ; Stanković, Marko  ; Belošević, Spasoje  ; Golubović, Vukosav  ; Dobričić, Aleksandra; Marković, Zoran; Ilić, Petar
Година: 2023
Публикација: Book of Abstracts of International Conference on Biochemical Engineering and Biotechnology for Young Scientists
Издавач: UNIVERSITY OF BELGRADE, FACULTY OF TECHNOLOGY AND METALLURGY Karnegijeva 4, Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7401-389-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 67
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7284
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973560
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца