Резултати
еНаука >
Резултати >
The antioxidative potential and oxidation stability of dark, milk and ruby chocolate

Назив: | The antioxidative potential and oxidation stability of dark, milk and ruby chocolate | Аутори: | Ostojin, Vanja; Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2025 | Публикација: | Proceedings / 3rd International Symposium on Biotechnology, 13-14 March 2025, Faculty of Agronomy in Čačak, University of Kragujevac, Serbia | Издавач: | Kragujevac : University of Kragujevac, Faculty of Agronomy in Čačak | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-96-2![]() ![]() |
Колација: | str. 421-428 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/974247 | URL: | https://symbiotech.rs/wp-content/uploads/2025/03/Proceedings-3rd-International-Symposium-on-Biotechnology-2025.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Stožinić, Milica | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.