Резултати

еНаука >  Резултати >  The antioxidative potential and oxidation stability of dark, milk and ruby chocolate
Назив: The antioxidative potential and oxidation stability of dark, milk and ruby chocolate
Аутори: Ostojin, Vanja; Zarić, Danica  ; Bulatović, Maja  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena  ; Stožinić, Milica  ; Rakin, Marica  
Година: 2025
Публикација: Proceedings / 3rd International Symposium on Biotechnology, 13-14 March 2025, Faculty of Agronomy in Čačak, University of Kragujevac, Serbia
Издавач: Kragujevac : University of Kragujevac, Faculty of Agronomy in Čačak
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-96-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 421-428
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/974247
URL: https://symbiotech.rs/wp-content/uploads/2025/03/Proceedings-3rd-International-Symposium-on-Biotechnology-2025.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Stožinić, Milica
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.