Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of stored buckwheat on colour parameters of emulsion-type chicken sausages
Назив: Influence of stored buckwheat on colour parameters of emulsion-type chicken sausages
Аутори: Pisinov, Boris  ; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Đurović, Sanja  ; Radović, Milan; Stamenić, Tamara  ; Janković, Snežana  
Година: 2025
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade-Zemun : Institute for Animal Husbandry
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 1 str. 67-77
DOI: 10.2298/BAH2501067P
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/987566
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1452
https://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/1051
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200010 (Institut za zaštitu bilja i životnu sredinu, Beograd)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200045 (Institut za primenu nauke u poljoprivredi, Beograd)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца