Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Nutritional quality of organically grown carrot (Daucus carota L.) and effect of processing (✓) | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Determination of the content of bioactive components in different extracts of celery leaves (Apium graveolens L.) (✓) | Mladenović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | INFLUENCE OF DIFFERENT SUBSTRATES ON THE QUALITY OF PEPPER SEEDLINGS (Capsicum annuum L.) (✓) | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Yield and quality of lettuce (Lactuca sativa L.) depending on variety and type of nitrogen fertilizer (✓) | Bošković-Rakočević, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Genetički odgovor lucerke na toksično delovanje jona aluminijuma na kiseloj hidroponskoj kulturi (✓) | Stepić, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Genotipski odgovor na uticaj različitih formulacija azotnih đubriva kod zelene salate (Lactuca sativa L.) (✓) | Marjanović, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | The change of phytochemical profile in beet juice and the influence of different storage conditions during one year (✓) | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Heredity mode of duration of vegetative stage in onion (Allium cepa L.) (✓) | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Uticaj prerade na sadržaj vitamina C, ukupnih fenola i ukupnu antioksidativnost u organski proizvedenoj cvekli ("Beta vulgaris" ssp. "Rubra") (✓) | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Генетичка анализа комбинационих способности дијаметра црног лука (✓) | Павловић, Ненад ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Korelacija sadržaja bioaktivnih komponenata i vrste ekstrakata u listu crvenog kupusa | Mladenović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Analysis of fresh and processed carrots and beets from organic and conventional production for the content of nutrients and antioxidant activity (✓) | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Morphological and Production Characteristics of broccoli (Brassica oleracea var. italica) (✓) | Pantović Jelena; Moravčević, Đorđe Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidative activity of black tomatoes (✓) | Vesković, Milan D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effects of tomato processing on carotenoids antioxidant activity and stability during one-year storage | Zdravković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Organsko semenarstvo povrća; Perspektive | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Determination of vitamin c content in diferent extracts of the Alchemilla vulgaris L. (✓) | Mladenović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of tomato juice storage on Vitamin C and phenolic compounds and their stability over one-year period (✓) | Pavlović, Nenad V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Determination of vitamin C content in different extracts of the Alchemilla vulgaris L. | Mladenović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Phenolic components and antioxidant activities in various types of carrot extracts | Mladenović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |