Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of tomato juice storage on Vitamin C and phenolic compounds and their stability over one-year period
Назив: Effect of tomato juice storage on Vitamin C and phenolic compounds and their stability over one-year period
Аутори: Pavlović, Nenad V.  ; Mladenović, J.D.  ; Zdravković, N.M.  ; Moravčević, Djordje  ; Postić, Dobrivoj  ; Zdravković, Jasmina  
Година: 2019
Публикација: Bulgarian Chemical Communications
ISSN: 0861-9808 Претражи идентификатор
Издавач: Bulgaria: Bulgarian Academy of Sciences, Union of Chemists in Bulgaria
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 3 str. 400-405
DOI 10.34049/bcc.51.3.5088
Scopus-ID: 2-s2.0-85078887556
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/382
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5149
http://www.bcc.bas.bg/BCC_Volumes/Volume_51_Number_3_2019/BCC-51-3-2019-400-405-Pavlovic-5088.pdf
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/995
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/236025
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11039
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/307
URL: http://www.bcc.bas.bg/BCC_Volumes/Volume_51_Number_3_2019/BCC-51-3-2019-400-405-Pavlovic-5088.pdf
Пројекат: Novi koncept oplemenjivanja sorti i hibrida povrća namenjenih održivim sistemima gajenja uz primenu biotehnoloških metoda (RS-31059)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.