Резултати 1-5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2025Guest Editor, Fermentation Special Issue, The Role of Non-Saccharomyces Yeasts in Crafting Alcoholic DrinksУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Antioksidativni potencijal polifenola i ulja semena koprive (Urtica dioica L.) i karakterizacija proizvoda od pšeničnog brašna sa dodatkom semena kopriveMitrović, Jelena S.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020Kinetika alkoholne fermentacije i karakterizacija vina dobijenog od šire sa dodatkom lekovitog biljaLakićević, SvetlanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Optimizacija mikrotalasne ekstrakcije polifenolnih jedinjenja iz ploda aronije (Aronia melanocarpa L.)Simić, Valentina M.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2017Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulisStojanović, Jelena S.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација