Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulis
Назив: Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulis
Аутори: Stojanović, Jelena S.
Ментор: Nikolić, Nada  
Остала ауторства: Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana  ; Mastilović, Jasna  ; Karabegović, Ivana  
Година: 2017
Публикација: Универзитет у Нишу
Издавач: Лесковац : Универзитет у Нишу, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: http://eteze.ni.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5337
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8851
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:1409/bdef:Content/download
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70052&RID=49374479
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275551
Пројекат: Prirodni proizvodi biljaka i lišajeva: izolovanje, identifikacija, biološka aktivnost i primena (RS-172047)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца