Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulis
Назив: | Uticaj zamesa i termičke obrade na antioksidativnu aktivnost pšeničnog brašna sa dodatkom brašna pečurke Boletus edulis | Аутори: | Stojanović, Jelena S. | Ментор: | Nikolić, Nada | Остала ауторства: | Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana ; Mastilović, Jasna ; Karabegović, Ivana | Година: | 2017 | Публикација: | Универзитет у Нишу | Издавач: | Лесковац : Универзитет у Нишу, Технолошки факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | http://eteze.ni.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5337 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8851 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:1409/bdef:Content/download http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70052&RID=49374479 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275551 |
Пројекат: | Prirodni proizvodi biljaka i lišajeva: izolovanje, identifikacija, biološka aktivnost i primena (RS-172047) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |