ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa (✓)Đurović, Vesna  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2019Impact of high temperature on the accumulation of eEF1A in different cereal varietiesУређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Uticaj različitih načina gajenja jarog ječma na morfološke osobine, rodni potencijal i kvalitet zrna (✓)Stupar, Vladanka M.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2018Варирање особина технолошког квалитета сорти пшенице (Triticum aestivum L.)Шекуларац, Андреј М.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Varijabilnost i stabilnost genotipova pšenice za sadržaj fitinske kiseline i antioksidanasa (✓)Branković, Gordana R.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2007Karakteristike gluteninsko - glijadinskog kompleksa zrna kao pokazatelj tehnološkog kvaliteta pšenice (✓)Torbica, Aleksandra  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација