Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa | Остали називи: | Antibacterial and phytochemical properties of wheat sprouts and their influence on biscuit quality | Аутори: | Đurović, Vesna ![]() ![]() |
Ментор: | Mandić, Leka ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Pešaković, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Универзитет у Крагујевцу | Издавач: | Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак | Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | https://fedorakg.kg.ac.rs/fedora/get/o:1412/bdef:Content/download http://eteze.kg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8357 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337800 https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18682 |
Пројекат: | Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |