Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
Назив: Antibakterijska i fitohemijska svojstva pšeničnih klijanaca i njihov uticaj na kvalitet keksa
Остали називи: Antibacterial and phytochemical properties of wheat sprouts and their influence on biscuit quality
Аутори: Đurović, Vesna  
Ментор: Mandić, Leka  
Остала ауторства: Pešaković, Marijana  ; Knežević, Desimir  ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Mladenović, Jelena  ; Radovanović, Mirjana  
Година: 2021
Публикација: Универзитет у Крагујевцу
Издавач: Универзитет у Крагујевцу, Агрономски факултет, Чачак
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://fedorakg.kg.ac.rs/fedora/get/o:1412/bdef:Content/download
http://eteze.kg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=8357
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337800
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18682
Пројекат: Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца