eNauka - pregled

Pregled prema Autor Petrović, Ljiljana

Prikaz rezultata 1 do 20 od 66  sledeće >
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2024Алесандро Барико - историја и прича - теме и језичко-стилске рефлексијеПетровић, Љиљана  Monografija
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2021Baricco e Japrisot tra storia e memoria- trauma transgenerazionalePetrović, Ljiljana  Naučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2012Biogenic amines content in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása as possible indicator of good manufacturing practice (✓)Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Mandić, Anamarija  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Savatić, Snežana  ; Petrović, Ljiljana  Naučni članak
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti
2010Biogenic amines in traditional dry fermented sausage Petrovská klobása dried in traditional room and industrial ripening chamber (✓)Tasić, Tatjana  ; Petrović, Ljiljana  ; Ikonić, Predrag  ; Mandić, Anamarija  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2012Cadmium contents in the liver and kidney for five purebred pigs from Vojvodina (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Mila; Kevrešan, Žarko  ; Savatić, Snežana  ; Šojić, Branislav  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2011Cadmium levels of kidney from ten different pig genetic lines in Vojvodina (northern Serbia) (✓)Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana Z.  ; Tomović, Mila; Kevrešan, Žarko S.  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Despotović, AleksandraNaučni članak
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti
2014Characterization and selection of lactic acid bacteria isolated from Petrovac sausage for their potential use as starter culturesSavić, Dragiša  ; Danilović, Bojana  ; Žugić-Petrović T.; Petrović, Ljiljana  Poglavlje u monografiji
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2011Colour changes of Petrovská klobása during drying and ripening in traditional production (✓)Savatić, Snežana  ; Petrović, Ljiljana  ; Jokanović, Marija  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2013Content of cadmium in the meat and edible offal of purebred pigs reared in VojvodinaTomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Petrović, Ljiljana Z.  ; Džinić, Natalija R. ; Lazić, Vera L. Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2010Content of iron in M. semimembranosus, liver and kidney in pigs produced in Vojvodina (✓)Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana  ; Mila Tomović; Kevrešan, Žarko  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2013Content of microelements in the meat of modern purebred pigs reared in VojvodinaTomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Petrović, Ljiljana Z.  ; Džinić, Natalija R. ; Lazić, Vera L. Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2011Determination of mineral contents of semimembranosus muscle and liver from pure and crossbred pigs in Vojvodina (northern Serbia) (✓)Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Mila; Kevrešan, Žarko  ; Džinić, Natalija Naučni članak
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti
2010Determination of nickel content in the semimembranosus muscle of pigs produced in Vojvodina (✓)Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana  ; Kevrešan, Žarko  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  Naučni članak
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja
2013Determination of typical house flora during production process of the Petrovac Sausage (Petrovská klobása)Janković, Vesna V.  ; Petrović, Ljiljana Z.  ; Lakićević, Brankica Z.  ; Lilić, Slobodan V.  ; Mitrović, Radmila R.  ; V. MatekaloNaučni članak
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2011Differences in biogenic amines content of dry-fermented sausage Petrovská klobása produced in traditional manner from hot deboned and cold meat (✓)Tomović, Vladimir  ; Petrović, Ljiljana  ; Tasić, Tatjana  ; Mandić, Anamarija  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2012Diversity of moulds on the Petrovská klobása raw materials, casings and in the processing unit environment (✓)Škrinjar, Marija ; Blagojev, Nevena  ; Petrović, Ljiljana Z.  ; Šošo, Vladislava ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Škaljac, Snežana B.  Naučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2013Drying characteristics of traditional dry-fermented sausage petrovská klobása as influenced by different environmental conditions (✓)Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Bojana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2015Effect of packaging method and storage period on fatty acid profile and tbars value of traditional sausage (Petrovskà klobàsa) (✓)Šojić, Branislav  ; Hromiš, Nevena  ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Vladimir  ; Mandić, Anamarija  ; Sedej, Ivana ; Džinić, Natalija ; Lazić, Vera ; Kravić, Snežana  ; Škaljac, Snežana  Naučni članak
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja
2012Effect of packaging method and storage time on lipid peroxidation and fatty acid composition of Serbian traditional Petrovskà Klobàsa sausage (✓)Šojić, Branislav  ; Petrović, Ljiljana  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2015Effect of packaging method on tbars value and sensory properties of traditional sausage(petrovskà klobàsa) (✓)Šojić, Branislav  ; Hromiš, Nevena  ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Vladimir  ; Mandić, Anamarija  ; Sedej, Ivana ; Džinić, Natalija ; Lazić, Vera ; Kravić, Snežana  ; Škaljac, Snežana  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.