eNauka - pregled
Pregled prema Autor Šatrić, Ana
Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2022 | Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripening | Šatrić, Ana; Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Consumers’ opinion on the use of milk and plant-based beverages | Radulović, Zorica; Krsmanović, Slavica; Šmigić, Nada; Miočinović, Jelena; Šatrić, Ana; Ivanović, Marina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | European excellence in dairy learning - Erasmus+ project | Miočinović, Jelena; Miloradović, Zorana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Quality of goat whey from the Serbian market | Miloradović, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The effect of reducing the salt content on the proteolysis rate in traditionally produced Kačkavalj cheese | Šatrić, Ana; Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |