еНаука - преглед
Преглед према Аутор J. Laličić-Petronijević
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2008 | Mesto i uloga senzorne analize u definisanju ukupnog kvaliteta hrane kao osnove za povećanje konkurentnosti proizvoda | J. Popov-Raljić ; J. Laličić-Petronijević; V. Zarić; V. Popov | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Novi funkcionalni proizvodi u tipu crne čokolade obigaćene trutovskim leglom | J. Popov-Raljić ; J. Laličić-Petronijević; N. Nedić; J. Kečkeš; N. Mladenović | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Postupak za dobijanje bezglutenskog brašna od tropa jabuke i brašno dobijeno navedenim postupkom (✓) | Zlatanović, Snežana J. ; Gorjanović, Stanislava Ž. ; Ostojić, Sanja B. ; Micić, Darko M. ; Pastor, Ferenc T. ; A. Kalušević; J. Laličić-Petronijević | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Senzorska svojstva pralina punjenih medom sa dodatkom voća i lekovitog bilja | J. Popov-Raljić ; J. Laličić-Petronijević; J. Brajdić; M. Stevanović | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Standardizacije senzornog kvaliteta meda | J. Popov-Raljić ; M. Mladenović; J. Laličić-Petronijević; V. Sikimić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |