еНаука - преглед

Преглед према Аутор Abdalla Ali Salim

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean mealLuković, Nevena D.  ; Abdalla Ali Salim; Sanja Grbavčić; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Knežević-Jugović, Zorica D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019SOLID-STATE FERMENTATION OF SOYBEAN MEAL: HYDROLYTIC ENZYMES PRODUCTION AND IMPROVEMENT IN BIOACTIVITYŠekuljica, Nataša Ž.  ; Abdalla Ali Salim; Luković, Nevena D.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Sanja Grbavčić; Knežević-Jugović, Zorica D.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.