еНаука - преглед

Преглед према Аутор Gonzales-Barron, Ursula

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Chemical profiles and bioactivities of polyphenolic extracts of Lavandula stoechas L., Artemisia dracunculus L. and Ocimum basilicum L.Silva, Beatriz Nunes; Cadavez, Vasco; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Calhelha, Ricardo C; Molina, Adriana K; Finimundy, Tiane C; Kostic, Marina Z  ; Sokovic, Marina D  ; Teixeira, Jose Antonio;
Barros, Lillian; Gonzales-Barron, Ursula;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Chenopodium quinoa Willd. (quinoa) grains: A good source of phenolic compoundsPereira, Eliana; Cadavez, Vasco; Barros, Lillian; Encina-Zelada, Christian; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Gonzales-Barron, Ursula; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Nutritive and Bioactive Properties of Mesquite (Prosopis pallida) Flour and Its Technological Performance in Breadmaking.Gonzales-Barron, Ursula; Dijkshoorn, Rody; Maloncy, Maikel; Finimundy, Tiane; Calhelha, Ricardo C.; Pereira, Carla; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
Cadavez, Vasco;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Phytochemical Composition and Bioactive Potential of Melissa officinalis L., Salvia officinalis L. and Mentha spicata L. ExtractsSilva, Beatriz Nunes; Cadavez, Vasco; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Calhelha, Ricardo C; Anibarro-Ortega, Mikel; Finimundy, Tiane C; Kostic, Marina Z  ; Sokovic, Marina D  ; Teixeira, Jose Antonio;
Barros, Lillian; Gonzales-Barron, Ursula;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Plant extracts as potential bioactive food additivesNunes Silva, Beatriz; Cadavez, Vasco; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Calhelha, Ricardo C.; Pinela, José; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Teixeira, José A.; Barros, Lillian;
Gonzales-Barron, Ursula;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.