еНаука - преглед

Преглед према Аутор Sobajic, Sladjana

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Bio soups – new functional dehydrated soups enriched with lyophilised Fuscoporia torulosa extractsStojanova, Monika; Pantic, Milena  ; Klaus, Anita  ; Mihajlovic, Dragana  ; Miletic, Dunja  ; Sobajic, Sladjana; Stojanova, Marina Todor; Niksic, MiomirНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Determination of sugars profiles in fruit, juice, nectar and pulp by Ion Chromatography (✓)Margarita Dodevska  ; Sobajic, SladjanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Determination of sulfite in foods by ion chromatography (✓)Margarita Dodevska  ; Sobajic, SladjanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Prophylaxis of Non-communicable Diseases: Why Fruits and Vegetables may be Better Chemopreventive Agents than Dietary Supplements Based on Isolated Phytochemicals?Koss-Mikołajczyk, Izabela; Baranowska, Monika; Todorović, Vanja  ; Albini, Adriana; Sansone, Clementina; Andreoletti, Pierre; Cherkaoui-Malki, Mustapha; Lizard, Gérard; Noonan, Douglas; Sobajic, Sladjana;
Bartoszek, Agnieszka;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023The carbon footprint of moderate-cost food basket in SerbiaTodorovic, Vanja; Dabetic, Nevena; Sobajic, SladjanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.