еНаука - преглед

Преглед према Аутор T. Žugić-Petrović

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Characterization and antibiotic sensitivity of coagulase-negative staphylococci from Zlatibor prosciuttoP. Ilić; T. Žugić-Petrović; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Čomić, Ljiljana R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016In vitro determination of antioxidant and antimicrobial activity of extracts of Agrimonia eupatoria LMladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Stefanović, Olgica  ; Čomić, Ljiljana ; T. Žugić-PetrovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Interaction between Agrimonia eupatoria L. extracts and antibiotic and antibiofilm activity of two extractsMuruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Stefanović, Olgica  ; Čomić, Ljiljana ; T. Žugić-PetrovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Isolation and identification of autochthonous Sokobanja's cheese microbiotaMladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; T. Žugić-Petrović; Stefanović, Olgica D.  ; Čomić, Ljiljana R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Probiotic potential of Enterococcus faecium isolated from Sokobanja sausageT. Žugić-Petrović; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Čomić, Ljiljana R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The characterization of the microbiota of an artisan fermented sausageDanilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  ; T. Žugić-PetrovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.