еНаука - преглед
Преглед према Аутор T. Žugić-Petrović
Приказ резултата 1 до 6 од 6
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Characterization and antibiotic sensitivity of coagulase-negative staphylococci from Zlatibor prosciutto | P. Ilić; T. Žugić-Petrović; Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | In vitro determination of antioxidant and antimicrobial activity of extracts of Agrimonia eupatoria L | Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Interaction between Agrimonia eupatoria L. extracts and antibiotic and antibiofilm activity of two extracts![]() | Muruzović, Mirjana Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Isolation and identification of autochthonous Sokobanja's cheese microbiota![]() | Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Probiotic potential of Enterococcus faecium isolated from Sokobanja sausage | T. Žugić-Petrović; Mladenović, Katarina G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The characterization of the microbiota of an artisan fermented sausage | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |