еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Center of Excellence for Molecular Food Sciences, University of Belgrade - Faculty of Chemistry

Приказ резултата 1 до 2 од 2
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015Poplar-type Propolis: Chemical Composition, Botanical Origin and Biological ActivityRistivojević, Petar  ; Trifković, Jelena  ; Andrić, Filip  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Sugar Profile of Kernels as a Marker of Origin and Ripening Time of Peach (Prunus persicae L.)Stanojević, Marija  ; Trifković, Jelena  ; Fotirić-Akšić, Milica M.  ; Rakonjac, Vera  ; Nikolić, Dragan  ; Šegan, Sandra B.  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису