еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200040 (Institut za kukuruz 'Zemun polje', Beograd-Zemun) (RS-200040)
Приказ резултата 1 до 20 од 42
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Acrylamide in Corn-Based Thermally Processed Foods: A Review (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Alteration of metabolites accumulation in maize inbreds leaf tissue under long-term water deficit (✓) | Kravić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Antioxidants from maize seeds and accelerated ageing (✓) | Kravić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Application of standard germination and vigour tests for seed quality assessment of maize inbred lines (✓) | Milivojević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Biochemical characterization of soybean genotypes for grain quality improvement (✓) | Ristić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biofortification as a way of nutrient dense feed production (✓) | Dragičević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Black soya bean and black chia seeds as a source of nutrients and bioactive compounds with health benefits (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Differences in nutritive and bioactive compounds content between hybrid and open-pollinated maize varieties | Babić, Vojka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Direct and Joint Effects of Genotype, Defoliation and Crop Density on the Yield of Three Inbred Maize Lines (✓) | Ranković, Dejan; Todorović, Goran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Diversity assessment of the montenegrin maize landrace gene pool maintained in two gene banks (✓) | Babić, Vojka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Diversity of Mycobiota Associated with the Cereal Cyst Nematode Heterodera filipjevi Originating from Some Localities of the Pannonian Plain in Serbia (✓) | Oro, Violeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Effect of the sowing date on the relationship of morphological properties of maize ears (✓) | Tabaković, Marijenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effects of ascorbic acid and sugar on instrumental and sensory properties of composite breads (✓) | Simić, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Fluorescence spectroscopy and multispectral imaging for fingerprinting of aflatoxin‑B1 contaminated (Zea mays L.) seeds: a preliminary study (✓) | Bartolić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Genetic distance of maize inbreds for prediction of heterosis and combining ability (✓) | Perić, Sanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Germination and the Initial Seedling Growth of Lettuce, Celeriac and Wheat Cultivars after Micronutrient and a Biological Application Pre-Sowing Seed Treatment (✓) | Poštić, Dobrivoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Grain chemical composition of dents, popping maize and sweet maize genotypes (✓) | Radosavljević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Grain properties of new inbred lines in comparison with maize hybrids (✓) | Nikolić, Valentina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Impact of soybean-proso millet intercropping on productivity and micronutrient accumulation in biomass (✓) | Šenk, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Investigations on the formation of Maillard reaction products in sweet cookies made of different cereals (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |