| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2025 | Modern Insights into Traditional Lavender Oil Production: Methods, Optimization, Kinetics, and Perspectives![]() | Perović A.; Ivana T. Karabegović I. | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
| 2025 | Development of nutritionally fortified cookies using whole buckwheat flour and aronia juice![]() | Karabegovic, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | Strain-Dependent Contributions of Hanseniaspora uvarum Isolate to Apple Cider Fermentation, Chemical Composition and Aroma Complexity![]() | Malićanin, Marko | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2025 | Nanoencapsulation of Ocimum basilicum L. and Satureja montana L. Essential Oil Mixtures: Enhanced Antimicrobial and Antioxidant Activity![]() | Đorđević, Natalija | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
| 2025 | Optimization of nutrient medium and process conditions for cell growth of yeast strain Pichia kluyveri K-1![]() | Mančić, Stojan | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | Serbian Traditional Spirit Enriched With Yellow Gentian and Saline Wormwood: Volatile Profile and Sensory Traits![]() | Veljović, Sonja | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2025 | Voćne rakije : tehnologija proizvodnje i metode analize![]() | Vukosavljević, Predrag; Karabegovic, Ivana | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | ISOCONVERSIONAL KINETIC ANALYSIS OF THE THERMOOXIDATION OF NETTLE (Urtica dioica L.) SEED OIL, 16 th International Symposium „Novel Technologies and Sustainable Development“, Leskovac 17-18. 10. 2025, Book of abstracts, p. 123![]() | Mitrović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | Application of caraway essential oil in enhancement of stability and sensory characteristics of fresh pork sausages![]() | Karabegovic, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | Optimization and kinetics of lavender essential oil extraction: Effects of flower pretreatment, salt solutions, and hydrolat reuse![]() | Perović, Aleksandra; Karabegović, Ivana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | Enhancing Kefir with Raspberry Pomace: Storage-Dependent Changes in Quality and Stability![]() | Stamenković Stojanović, Sandra | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2025 | Eco-friendly techniques for extraction of bioactive compounds and nutrients from by-products of industrial processing of berries![]() | Karabegovic, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | Valorization of Food Industry Waste for Biodegradable Biopolymer-Based Packaging Films![]() | Cvetković, Kristina | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2025 | Valorizing Raspberry Pomace for Improved Physicochemical Stability and Sensory Acceptance of Kefir during Cold Storage![]() | Karabegovic, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | Optimization of medium composition and cultivation conditions to enhance cell growth of the Pichia kluyveri K-1 yeast isolate![]() | Mančić, Stojan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2025 | pH-Sensitive Starch-Based Packaging Films Enhanced with Wild Blackberry Extract![]() | Cvetković, Kristina | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2025 | НОВИ ПРОИЗВОД » ЈАКО АЛКОХОЛНО ПИЋЕ – ЛИНЦУРА & ШЉИВОВИЦА»![]() | Вукосављевић, Предраг; Дајић - Стевановић, Зора; Карабеговић, Ивана | Техничко решење | 81 MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (23.05.2025.)M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
| 2025 | Production and Testing of Carrageenan-Based Films Enriched with Chinese Hawthorn Extract in Strawberry Packaging![]() | Cvetković, Kristina | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2025 | Optimization of laboratory-scale lavender oil extraction: A response surface methodology approach![]() | Perović, Aleksandra; Karabegović, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2024 | Evaluation of yeast derivatives on Sauvignon blanc wine quality![]() | Malićanin, Marko | Научни чланак | 53 Предлог:Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M53 - Национални часопис категорије M53 |