Истраживачи
Marković, Radmila
Тип
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Senzorska ocena – prva impresija o kvalitetu hrane za životinje | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Fitobiotici- prirodni stimulatori rasta u hrani za brojlere | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Izvori proteina u ishrani ljudi i životinja – Prošlost, sadašnjost, budućnost (✓) | Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Upotreba enzima u povećanju svarljivosti hrane i zaštiti životne sredine | Perić, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Izvori proteina za ishranu ljudi i životinja (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Praktikum iz ishrane (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | RETRACTION: Growth performance, carcass characteristics, and selected meat quality traits of two strains of Pekin duck reared in intensive vs semi-intensive housing systems (Retraction of Vol 15, art no 100087, 2022) | Dokmanovic-Starcevic, Marija P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Upotreba etarskih ulja u ishrani preživara sa ciljem zaštite životne sredine | Grdović, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Addition of live yeast cells in broiler nutrition | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Upotreba fitaze pri formulaciji obroka za ishranu monogastričnih životinja u cilju smanjenog ozlučivanja fosfora u spoljašnju sredinu: praktičan pristup (✓) | Radulović, Stamen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Effects of Adding Different Dosages of Saccharomyces cerevisiae in Diet on Growth Performance, Carcass Characteristics, Intestinal Morphology, and Gut Microflora of Broilers | Maksimović, Željko; Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Značaj aromatičnih biljaka i etarskih ulja u ishrani nepreživara | Grdović, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Efekti korišćenja dijetalnih vlakana u ishrani visokoproduktivnih krmača | Perić, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Advantages of sodium butyrate in weaned piglet diet | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Upotreba nutritivnog dodatka „Eubiotik“ u kontroli emisije amonijaka i ugljen dioksida na komercijalnim živinarskim farmama za tov brojlera | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Primjena ekstrudiranih sjemenki lana u ishrani brojlera u cilju dobijanja mesa optimalnog masnokiselinskog profila | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Influence of phytobiotics in feed on the cost-effectiveness of broiler production during fattening | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Changing the fatty acid composition in broiler feed for the purpose of producing an omega 3 enriched product (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Nutritional strategies in prevention of negative effects of mycotoxins in monogastric animals | Perić, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Helatne forme mikroelemenata kao dodatak hrani za nepreživare | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |