Истраживачи
Marković, Radmila
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Antinutritivne materije kao permanentni faktori rizika u ishrani visokomlečnih krava (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The relationship between the carcass characteristics and meat composition of young Simmental beef cattle | Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Hrana - prošlost, sadašnjost, budućnost | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Praktična primena aktuelnih propisa u industrijskoj proizvodnji hrane za životinje | J. Kojičić Stevanović; Marković, Radmila V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The influence of different inorganic phosphorus sources in broiler diets on production results and bone mineralization (✓) | Šefer, Dragan S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | INFLUENCE OF HARMFUL SUBSTANCES ANIMAL FOOD ON HEALTH STATE OF ANIMALS | J. Stevanović; Marković, Radmila V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Histomorfometrijske karakteristike cekuma brojlera hranjenih smešama sa dodatkom fitogenog aditiva (✓) | Milošević S; Aleksandra Korać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Soja u ishrani monogastričnih životinja (✓) | Marković, Radmila V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Phytobiotics ‒ modern nutritive solution in intensive farming of non-ruminants (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Uticaj ishrane na masnokiselinski sastav goveđeg mesa (✓) | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Primena etarskih ulja u cilju unapređenja bezbednosti i kvaliteta mesa (✓) | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Yersinia enterocolitica u mesu svinja (✓) | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Influence of dietary fat sources in pig nutrition on economic parameters of pig fattening | Lončina, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Izoflavoni u ishrani brojlera i koka nosilja (✓) | Glišić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The effect of adding a mixture of medium chain fatty acid aromabiotic in the diet on broiler performance (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Značaj masnokiselinskog sastava hraniva za nutritivnu vrednost mesa goveda | Milan Baltić; Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Stimulatori rasta kao imperativ u savremenoj stočarskoj proizvodnji (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Šunka- tradicionalni proizvod , značaj u ishrani ljudi | Milan Baltić; Đurić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The effects of different inorganic phosphorus sources in the diet on production performances of broilers (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The use of organic acids in animal nutrition (✓) | Pavlović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |