Истраживачи
Marković, Radmila
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Growth performance, carcass characteristics, and selected meat quality traits of two strains of Pekin duck reared in intensive vs semi-intensive housing systems | Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Nutritivne strategije u prevenciji i terapiji anemije usled deficita gvožđa kod prasadi | Perić, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Akademija veterinarske medicine Srpskog veterinarskog društva - čast i ponos veterinarske profesije | Rašić, Zoran; Mirilović, Milorad ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Categorization of animal feed according to microbiological quality - Preferable improvement in the food chain (✓) | Nešić, Ksenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Relationships between broiler final weights and histomorphometric parameters of certain segments of the intestine | Baltić, Branislav M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Srednjelančane masne kiseline kao dodatak hrani za brojlere | Baltić, Branislav; Mitrović, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Restrictive nutrition and compensatory growth of broilers: Impact on growth production results and carcass characteristics (✓) | Radulović, Stamen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Examination of the influence of conjugated linoleic acid in broiler nutrition on the economic efficiency of fattening | Branković-Lazić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Uticaj dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na ekonomsku efikasnost ishrane brojlera | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Prilog sagledavanju potencijala livada i pašnjaka Stare planine za uzgoj autohtonih rasa životinja | Grdović, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Zavisnost proizvodnih rezultata i intestinalne histomorfometrije brojlera hranjenih genisteinom | Glišić, Milica A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Phytobiotika als Antibiotika-Ersatz in der Geflügelfleischproduktion | Bošković Cabrol, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | From designing diets for animals to designing food of animal origin – overview | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Mikotoksini - da li moraju uvek biti štetni | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Značaj optimalnog obezbeđivanja kalcijuma i fosfora u hrani za životinje (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Domestic chicken omega 3 – a product for promoting human health | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Određivanje antioksidativnog kapaciteta hrane u funkciji optimalnih proizvodnih rezultata monogastričnih životinja (✓) | Radulović, Stamen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Nutritional strategies in changing fatty acid profile of feed for broilers in order to produce funcional food of animal origin (✓) | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Phytobiotics as antibiotic substitutes in poultry meat production | Boskovic-Cabrol, Marija D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Zasušenje – nutritivni izazov u prevenciji metaboličkih bolesti kod preživara | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |