еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ledina, Tijana
Приказ резултата 1 до 20 од 47
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Antibiotic resistance in Leuconostoc isolates of cheese origin | Ledina, Tijana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antimicrobial resistance in the food chain | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of dairy donkey welfare from five farms in Northern Serbia | Kovandžić, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Beli smok | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioaktivni peptidi iz mleka | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Biopreservation of traditional raw milk cheeses with an emphasis on Serbian artisanal cheeses and their historical production | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Da li prisustvo meticilin rezistentnih stafilokoka u hrani predstavlja razlog za brigu? | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Tehnologija obrade i prerade mleka magarica - mogućnosti i izazovi | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Ecology of Listeria monocytogenes | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Procena izloženosti opasnostima u lancu hrane | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Fatty acid profile of milk (✓) | Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Gama-aminobuterna kiselina (GABA) produkujuće bakterije mlečne kiseline u mleku i proizvodima od mleka | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Genomic insights into methicillin-resistant staphylococci and mammaliicocci from bulk tank milk of dairy farms in Serbia | Kos, Andrea; Papić, Bojan; Golob, Majda; Avberšek, Jana; Kušar, Darja; Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Inhibition of Staphylococcus aureus by cinnamaldehyde and its effect on sensory properties of milk (✓) | Babić, Milijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Jedno zdravlje – izazov i prilika za veterinare | Bulajić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | MALDI-TOF mass spectrometry for the identification of Serbian artisanal cheeses microbiota | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Mastitis koza prouzrokovan sa Micrococcus spp. (✓) | Savić Radovanović, Radoslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Mastitis koza prouzrokovan sa Micrococcus spp./ Mastitis in goats caused by Micrococcus spp. (✓) | Savić Radovanović, Radoslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Metode za određivanje antimikrobne rezistencije kod mikroorganizama u hrani | Ledina, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |