Резултати

еНаука >  Резултати >  Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia
Назив: Enterotoxin production and antimicrobial susceptibility in Staphylococci isolated from traditional raw milk cheeses in Serbia
Аутори: Bulajić, Snežana  ; Čolović, Svetlana; Mišić, Dušan  ; Đorđević, Jasna  ; Savić-Radovanović, Radoslava  ; Ašanin, Jelena ; Ledina, Tijana  
Година: 2017
Публикација: Journal of Environmental Science and Health - Part B Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural
ISSN: 0360-1234 Journal of Environmental Science and Health. Part B: Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Inc, Philadelphia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 12 str. 864-870
DOI: 10.1080/03601234.2017.1361764
WoS-ID: 000415764700004
Scopus-ID: 2-s2.0-85029906100
PMID: 28949803
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540052
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1542
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

20
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
13
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.