еНаука - преглед

Преглед према Аутор Timić, Jasmina

Приказ резултата 1 до 19 од 19
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013Analiza sadržaja masnih kiselina u snek proizvodimaTimić, Jasmina ; Šobajić, Slađana  ; Đukić S.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Analiza sadržaja masnih kiselina u uzorcima rečne ribeĐuričić, Ivana  ; Šobajić, Slađana  ; Timić, Jasmina Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Analysis of omega-3 fatty acid content in fresh marine fishĐuričić, Ivana  ; Trbojević J; Timić, Jasmina ; Šobajić, Slađana  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Dietary fiber content in popular salty snack products from Serbian marketTimić, Jasmina B. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Dietary habits in salty snack consumption and factors associated with their usage among urban adolescents in Serbia in previous 48 hoursTimić, Jasmina B. ; Šobajić, Slađana S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Efekat lanenog semena u hrani za koke na sastav masnih kiselina jajaŠobajić, Slađana  ; Đuričić, Ivana  ; Timić, Jasmina ; Vicković D.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Fatty acid composition including trans-fatty acids in salty snack food from the Serbian marketTimić, Jasmina B. ; Duricić, Ivana D.  ; Ristić-Medić, Danijela K.  ; Sobajić, Slađana S.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Fatty acid composition of different vegetable oils and their nutritive potentialŠobajić, Slađana  ; Đuričić, Ivana  ; Zrnić, Milica  ; Timić, Jasmina ; M. JovicКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Fatty acid composition of different vegetable oils and their nutritive potential. Food and Nutrition for HealthĐuričić, Ivana  ; Timić, Jasmina ; Šobajić, Slađana  ; Jovic M; Zrnić MКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Fatty acids composition of oils extracted from plant seeds and pseudocerealsĐuričić, Ivana  ; Šobajić, Slađana  ; Pavlovic M; Nemoda M; Timić, Jasmina B. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Methionine-choline deficiency-induced changes in serum lipid profile and liver fatty acid composition in miceVesković, Milena N.  ; Mladenović, Dušan R.  ; Đuričić, Ivana D.  ; Šobajić, Slađana S.  ; Timić, Jasmina B. ; Jorgačević, Bojan Z.  ; V. Aleksić; Vučević, Danijela B.  ; Ješić-Vukićević, Rada S. ; Radosavljević, Tatjana S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Način korišćenja snek proizvoda u studentskoj populaciji – pilot istraživanjeĐuričić, Ivana  ; Timić, Jasmina ; Šobajić, Slađana  ; Zrnić M  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Navike u ishrani fudbalera i rukometašica/Eating habits of football players and handball playersTimić, Jasmina B. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Nutrigenomics-the science of the 21 st century, ready for prime time?Timić, Jasmina B. ; Šobajić, Slađana S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Pattern of salty snack product consumption in Serbian adolescent populationTimić, Jasmina ; Šobajić, Slađana  ; Kotur JКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Sodium chloride content in salty snack products commonly consumed in Serbian adolescent populationTimić, Jasmina ; Šobajić, Slađana  ; Vasiljević BКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Stavovi o Dopingu kod FudbaleraTimić, Jasmina Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013The impact of alcalization on the caffeine and theobromine contents of commercial cocoa powdersTodorović, Vanja  ; Šobajić, Slađana  ; Todorović, Zoran  ; Nikolić, Nada  ; Timić, Jasmina ; Slavković J.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Total fat content and fatty acid composition insnack foods from Serbian marketTimić, Jasmina ; Šobajić, Slađana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.