Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of alcalization on the caffeine and theobromine contents of commercial cocoa powders
Назив: | The impact of alcalization on the caffeine and theobromine contents of commercial cocoa powders | Аутори: | Todorović, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | X Simpozijum “Savremene tehnologije i privredni razvoj” sa međunarodnim učešćem | Издавач: | Tehnološki fakultet, Leskovac, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82367-98-7![]() ![]() |
Колација: | str. 133-133 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/232959 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.