Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of alcalization on the caffeine and theobromine contents of commercial cocoa powders
Назив: The impact of alcalization on the caffeine and theobromine contents of commercial cocoa powders
Аутори: Todorović, Vanja  ; Šobajić, Slađana  ; Todorović, Zoran  ; Nikolić, Nada  ; Timić, Jasmina ; Slavković J.
Година: 2013
Публикација: X Simpozijum “Savremene tehnologije i privredni razvoj” sa međunarodnim učešćem
Издавач: Tehnološki fakultet, Leskovac, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82367-98-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 133-133
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/232959
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.