eNauka - pregled

Pregled prema Autor Selaković, Anastasija

Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2021Efekat šok zamrzavanja testa na tehnološke osobine lisnatog peciva obogaćenog vlaknima šećerne repe i semenom čije (Salvia hispanica)Selaković, AnastasijaDoktorska disertacija
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija
2017Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Šimurina, Olivera  ; Selaković, Anastasija; Maravić, Nikola  ; Filipčev, Bojana  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2021Enhancing rheological performance of laminated dough with whole wheat flour by vital gluten addition (✓)Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šimurina, Olivera  ; Zahorec, Jana  ; Šereš, Zita  Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2021Nutritional value of puff pastry enriched with chia seeds and dietary fibers (✓)Zahorec, Jana  ; Selaković, Anastasija; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šaranović, Žana; Šimurina, Olivera  ; Šereš, Zita  ; Pajin, Biljana  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2022Zamrznuto lisnato testo obogaćeno prehrambenim vlaknima i mineralima (✓)Šoronja-Simović, Dragana  ; Šimurina, Olivera  ; Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana  ; Zahorec, Jana  ; Šaranović, Žana  ; Milašinović-Šeremešić, Marija  Tehničko rešenje
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.