Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality
Назив: Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality
Аутори: Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Šimurina, Olivera  ; Selaković, Anastasija; Maravić, Nikola  ; Filipčev, Bojana  
Година: 2017
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 1 str. 47-55
DOI: 10.5937/ffr1701047z
VBS COBISS: 332473863
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496128
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332473863#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.