Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality
Naziv: Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality
Autori: Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Šimurina, Olivera  ; Selaković, Anastasija; Maravić, Nikola  ; Filipčev, Bojana  
Godina: 2017
Publikacija: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad : Institute for Food Technology
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 44 br. 1 str. 47-55
DOI: 10.5937/ffr1701047z
VBS COBISS: 332473863
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496128
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332473863#izum.si
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.