Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality
Назив: | Effects of quantity and layers number of low trans margarines on puff pastry quality | Аутори: | Zahorec, Jana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Šimurina, Olivera ; Selaković, Anastasija; Maravić, Nikola ; Filipčev, Bojana | Година: | 2017 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 1 str. 47-55 | DOI: | 10.5937/ffr1701047z | VBS COBISS: | 332473863 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496128 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332473863#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.