еНаука - преглед
Преглед према Аутор Chen, Ruixia
Приказ резултата 1 до 2 од 2
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Effect of NaCl partial replacement by KCl, Ca-ascorbate, and spent hen meat hydrolysate on the physicochemical properties and quality of Cantonese sausage | Chen, Ruixia; Xiang, Junyi; Liu, Xiao Chen; Yao, Xianqi; Tomasevic, Igor B ; Wang, Wei; Sun, Weizheng | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Prospects and challenges for the application of salty and saltiness-enhancing peptides in low-sodium meat products | Chen, Ruixia; Liu, Xiao-Chen; Xiang, Junyi; Sun, Weizheng; Tomasevic, Igor | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |